Purvahu seadmete müük ja hooldus

Meist

Purvahu seadmete müük, hoolduse ja varuosade tarnimisega. Pakume kvaliteetseid lahendusi nii uute seadmete ostuks kui ka olemasolevate süsteemide hoolduseks ja remondiks. Meie eesmärk on tagada, et teie purvahu seadmete töötaksid tõrgeteta ja tõhusalt, pakkudes kiiret ja usaldusväärset teenindust kõigis etappides – alates seadmete valikust kuni pikaajalise hoolduseni ja kasutaja toeni.

Seadmed

Müüme edasi Graco purvahu seadmeid ja nende varuosad. Pakume laia valikut Graco masinaid ja tarvikuid.

 

Reactor A-25

Reactor A-25 õhkvahtpihustusmasin tagab töömaal oodatava töökindluse. See säilitab stabiilse temperatuuri kontrolli, isegi maksimaalse voolukiiruse juures, mis tagab kvaliteetsema vahutulemuse.

 

Tooteleht

Reactor E-20

Reactor E-20 pihustusvahtmasin on varustatud materjaliandmete ja süsteemidiagnostikaga, pakkudes täielikku kontrolli purvahu pihustamisel. Selle täiustatud funktsioonid pikendavad seadme eluiga, suurendavad tööaja kasutust ning tagavad Graco tuntud töökindluse ja vastupidavuse.

 

Tooteleht

Reactor 2 E-30

Reactor 2 E-30 elektriline pihustusvahtmasin on purvahu jaoks uusima tehnoloogia. Iga E-30 masina funktsioon on strateegiliselt loodud teie ettevõtte vajadusi silmas pidades, pakkudes tarkvara ja riistvara täiustusi, mis parandavad pihustustulemust, kaugjuurdepääsu juhtimisseadmetele ning pakuvad ainulaadset tööandmete jälgimist.

 

Tooteleht